Niemand aan de zijlijn!

Iedereen moet meedoen! Dat is de inzet van de overheid. Dat is echter niet altijd in overeenstemming met de realiteit. Er wordt ingezet op werken naar vermogen en economische zelfstandigheid. 

Wij adviseren gemeentelijke overheden bij het kiezen van hun re-integratieoplossingen binnen het sociaal domein.

Bestandsanalyse sociaal domein

Kennen we de mensen die een beroep doen op een uitkering voldoende om hen gericht te kunnen ondersteunen bij het (her)vinden van hun economische zelfstandigheid?  Wij voeren gerichte bestandsanalyses uit en matchen het potentieel van deze mensen met kansberoepen en de vraag op de arbeidsmarkt.

Klik HIER voor meer informatie.

Testen en matchen / ontwikkeladviezen

Hoe zit ik in elkaar, waar ben ik goed in en waar wordt ik blij van? Ons test- en matchsysteem brengt dat feilloos in beeld. Vanuit dat profiel vinden we de best passende oplossing voor ieder individu. Opleiding, baan, leerwerktraject, werkervaringstraject, sociale inclusie of werken aan herstel. Met oog voor de individuele situatie gericht werken aan participatie, met als doel: economische zelfstandigheid.

Klik HIER voor meer informatie.

Opzetten van sociale ondernemingen

HDBPartners is gespecialiseerd in het adviseren van (startende) ondernemers - al dan niet vanuit een uitkeringssituatie - die een sociale onderneming willen opzetten of verder uitbouwen.

Klik HIER voor meer informatie.