Mensen maken de onderneming!

Ondernemen is mensenwerk. Het is werk van mensen. Ook al komen er techniek, processen en materialen aan te pas, en kunnen we steeds meer automatiseren, zonder mensen géén onderneming.

Er is krapte op de arbeidsmarkt, goed personeel is moeilijk te vinden. Goed personeel vasthouden is nog moeilijker. De continuïteit en groei van uw onderneming zijn afhankelijk van goed gemotiveerde, goed getrainde en goed presterende medewerkers. En niet alleen als individu, maar ook als team!

Loopbaanontwikkeling

Mensen willen gewaardeerd worden. Mensen willen groeien. Krijgen mensen binnen je onderneming de kansen die ze verdienen? Haal je het optimale uit de beschikbare talenten? Is er voldoende doorstroming? 

Klik HIER voor meer informatie.

Duurzame inzetbaarheid

Werk stelt hoge eisen aan deskundigheid, flexibiliteit en aanpassingsvermogen van medewerkers. Ook stelt het eisen aan de onderneming, die voorwaarden moet scheppen voor een optimale arbeidsrelatie. Alleen zo ontstaat een balans tussen de wederzijdse belangen en is de continuïteit van je bedrijf duurzaam gewaarborgd.

Klik HIER voor meer informatie.

Leven lang leren

Uit onderzoek blijkt dat in het MKB een goede leercultuur minder sterk is ontwikkeld dan bij grote bedrijven. De overheid speelt hier op in met de komst van de SLIM-regeling. Een subsidieregeling voor het MKB om een permanente leercultuur op te zetten.

Klik HIER voor meer informatie.

Subsidie-advisering en -bemiddeling

De overheid biedt verschillende subsidieregelingen en fiscale oplossingen aan om bedrijven te ondersteunen. 

Wil je gebruik maken van deze financiële mogelijkheden, dan heeft HDBPartners een aanpak die je weinig tijd en inspanning kost. Wij nemen je al het werk uit handen. Van aanvraag tot verantwoording. En op basis van ‘no cure no pay’.

Klik HIER voor meer informatie.